Akné kezelő kurzus CRE-MIO anyagokkal, hidro face géppel Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: B/2020/005154

Akné kezelő kurzus CRE-MIO anyagokkal, hidro face géppel tanfolyam bemutatása

Jöjjön el Kurzusunkra és ismerje meg a problémás-, zsíros-, vegyes típusú szeborreás-mitesszeres és érzékeny bőrtípusok kezelésének leghatékonyabb módjait.

A fényterápiás-kezelés egy nagy energiasűrűségű, ritmikus villanásokban működő, nem koherens fényű besugárzás. A cserélhető kezelőfejkészlet széleskörű alkalmazási lehetőséget biztosít a szakember számára. A kezelés nagy előnye, hogy a berendezéshez illeszthető lámpafejek szelektíven dolgoznak és a képződő hőenergia a környező sejteket nem roncsolja. Az IPL(intenzív pulzáló fény)-kezelés, egy szelektív fototermolízis. A villanó fényenergia-csomagok (fotonok) a bőr meghatározott rétegeit és sejtjeit érve, azonnali tartós változást idéznek elő.

Jelentkezés feltételei

  • Kozmetikus végzettség

Képzés célja

A folyamatos fejlődést elengedhetetlennek tartjuk a kozmetika világában is. Fontos, hogy legalább egy lépéssel vendégeid előtt járj folyamatos megújulással,hogy hatékony kezelésekkel várd őket szalonodban. A minőségi, gyakorlatorientált oktatásunkkal megtanítunk minden fontos technikára, hogy utána vendégeidnek valóban a legjobbat nyújthasd.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

Acne tisztító AC-kezelőfej: pattanásos, zsíros, varratos bőrre, dudorokkal és cisztás, gyulladt aknéval terhelt bőrre.
Az AC-kezelőfej fénye a hám-irha határáig terjedő, szőrtüsző-faggyú mirigy (polisebaceous egység) mélységében fejti ki a hatását.

Az oktatás szintén tartalmaz üzleti és marketing tudnivalókat, költségszámolást a szükséges lövésszámok alapján és minden olyat, mely a vendégszerzéshez, a szolgáltatás bevezetéséhez elengedhetetlen.

Adatok

Tanfolyam

Akné kezelő kurzus CRE-MIO anyagokkal, hidro face géppel képzés ára:

63.750 Ft

Képzés

Képzési idő:

60 óra (12 óra elmélet és 48 óra gyakorlat)

Szakmai előkötelezettség:

Kozmetikus végzettség

Jelentkezés feltétele:

  • Kozmetikus végzettség

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével