Szemöldök tetováló kurzus – Powder soft technika Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: B/2020/005154

Szemöldök tetováló kurzus – Powder soft technika tanfolyam bemutatása

A púderes satírtetoválások igen széleskörű felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek. Ennél a technikánál a finom púderes kontúroknak köszönhetően a szemöldök vonala nem különül el éles határvonallal a környező felülettől. Így színátmenetes HD hatást, sőt akár szálhatású alásatírozott szemöldököket is készíthetünk.
Kurzusunk alatt a legtőbb szemöldök típusok tárgyalásra kerülnek, így tanulóinknak  akár 1 tanfolyamon belül számos felhasználási lehetőséget megismerhetnek.
Képzéseink tematikája nem szokványos! Kizárólag VELED foglalkozunk!

Jelentkezés feltételei

  • Kozmetikus végzettség

Képzés célja

A púderes satírtetoválások igen széleskörű felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek. Ennél a technikánál a finom púderes kontúroknak köszönhetően a szemöldök vonala nem különül el éles határvonallal a környező felülettől. Így színátmenetes HD hatást, sőt akár szálhatású alásatírozott szemöldököket is készíthetünk. Kurzusunk alatt a legtőbb szemöldök típusok tárgyalásra kerülnek, így tanulóinknak akár 1 tanfolyamon belül számos felhasználási lehetőséget megismerhetnek.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

A folyamatos fejlődést elengedhetetlennek tartjuk a kozmetika világában is. Fontos, hogy legalább egy lépéssel vendégeid előtt járj folyamatos megújulással így hatékony kezelésekkel és gépekkel várd őket szalonodban.
A képzéseket minden esetben személyre szabottan állítjuk össze a minőségi oktatás elérésért, hogy kizárólag veled foglalkozzunk a képzés időtartama alatt. Megmutatjuk neked a teljes termék és kezelősort és minden fontos technikát, hogy utána vendégednek valóban a legjobbat nyújthasd.

Az oktatás szintén tartalmaz üzleti és marketing tudnivalókat, költségszámolást a szükséges lövésszámok alapján és minden olyat, mely a vendégszerzéshez, a szolgáltatás bevezetéséhez elengedhetetlen.

Adatok

Tanfolyam

Szemöldök tetováló kurzus – Powder soft technika képzés ára:

190.500 Ft

Képzés

Képzési idő:

60 óra (12 óra elmélet és 48 óra gyakorlat)

Szakmai előkötelezettség:

Kozmetikus végzettség

Jelentkezés feltétele:

  • Kozmetikus végzettség

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével