Hifu Ultrahangos Arclifting kurzus Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: B/2020/005154

Hifu Ultrahangos Arclifting kurzus tanfolyam bemutatása

Alapos elméleti és gyakorlati oktatás. A HIFU-kezelés eredményessége ugyanannyira múlik a kezelőszemélyen és a technikán, mint a gépen. A nem megfelelő irányban, nem megfelelő mennyiségben felvitt lövések nem biztosítják a kívánt eredményt; a mélységek helytelen használata pedig komoly mellékhatások lehetőségét hordozza magában.

Jelentkezés feltételei

  • Kozmetikus végzettség

Képzés célja

A folyamatos fejlődést elengedhetetlennek tartjuk a kozmetika világában is. Fontos, hogy legalább egy lépéssel vendégeid előtt járj folyamatos megújulással,hogy hatékony kezelésekkel várd őket szalonodban. A minőségi, gyakorlatorientált oktatásunkkal megtanítunk minden fontos technikára, hogy utána vendégeidnek valóban a legjobbat nyújthasd.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

Kurzusunk HIFU-oktatása kiemelkedő szakmai alapossággal, több mint őtéves gyakorlati tapasztalatokra alapozva olyan tudást biztosít, melynek segítségével garantáltan látványos kezeléseket tudsz végezni.
Az elméleti tanfolyam segítségével a vendégek minden kérdésére választ tudsz adni, a gyakorlati oktatás és a vizsga pedig felkészít a precíz és pontos kezelési protokoll követésére.
A Kurzusra akkor is érdemes ellátogatnod, ha még csak gondolkozol a kezelés bevezetésén, hiszen így minden információ birtokában meghozhatod meg a legjobb döntést.

Az oktatás szintén tartalmaz üzleti és marketing tudnivalókat, költségszámolást a szükséges lövésszámok alapján és minden olyat, mely a vendégszerzéshez, a szolgáltatás bevezetéséhez elengedhetetlen.

Adatok

Tanfolyam

Hifu Ultrahangos Arclifting kurzus képzés ára:

254.000 Ft

Képzés

Képzési idő:

60 óra (12 óra elmélet és 48 óra gyakorlat)

Szakmai előkötelezettség:

Kozmetikai végzettség

Jelentkezés feltétele:

  • Kozmetikus végzettség

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével