Keresés
Keresés

Lézeres speciális szőrtelenítő kurzus Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: B/2020/005154

Lézeres speciális szőrtelenítő kurzus tanfolyam bemutatása

Képzeljen el, hogy vendégeinek feltudja kínálni Stúdiójában vagy Szépségszalonjában egy gondtalan, bársonyosan sima életet!

Ennél a gépnél nincs begyulladt szőrtüsző, szőrbenövés, napi borotválás.A lézer kezelés valóban leállítja a szőrtüsző működését. A speciálisan, erre a célra kifejlesztett céllézerek alkalmasak arra, hogy végleges eredményt érjünk el. A lézerrel kezelt szőrtüsző bizonyítottan nem termel többé szőrszálat.

Jelentkezés feltételei

  • Kozmetikai végzettség

A képzés gépvásárláshoz kötött!

Képzés célja

A folyamatos fejlődést elengedhetetlennek tartjuk a kozmetika világában is. Fontos, hogy legalább egy lépéssel vendégeid előtt járj folyamatos megújulással így hatékony kezelésekkel várd őket szalonodban. A képzéseket minden esetben személyre szabottan állítjuk össze a minőségi oktatás elérésért, hogy kizárólag veled foglalkozzunk a képzés időtartama alatt. Megmutatja neked a teljes termék és kezelősort és minden fontos technikát, hogy utána vendégednek valóban a legjobbat nyújthasd.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

Képzeljen el, hogy vendégeinek feltudja kínálni Stúdiójában vagy Szépségszalonjában egy gondtalan, bársonyosan sima életet!
Felejtse el a gyantát! A végleges lézeres szőrtelenítés gyorsan, egyszerűen és hatékonyan állítja le a szőrtüszők működését.
A lézeres kezelés ma a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb szőrtelenítő eljárás! Ismerjék meg vendégei is ezt  a hatékony új módszert!

Az oktatás szintén tartalmaz üzleti és marketing tudnivalókat, költségszámolást a szükséges lövésszámok alapján és minden olyat, mely a vendégszerzéshez, a szolgáltatás bevezetéséhez elengedhetetlen.

Adatok

Tanfolyam

Lézeres speciális szőrtelenítő kurzus képzés ára:

2.082.800 (Gépvásárlással együtt) Ft

Képzés

Képzési idő:

60 óra (12 óra elmélet és 48 óra gyakorlat)

Szakmai előkötelezettség:

Kozmetikai végzettség

Jelentkezés feltétele:

  • Kozmetikai végzettség

A képzés gépvásárláshoz kötött!

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével