Manikűr akril vagy porcelán műkörömépítő kurzus Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: B/2020/005154

Manikűr akril vagy porcelán műkörömépítő kurzus tanfolyam bemutatása

Manikűr  képzésünk intenzív, magas színvonalú, és gyakorlatorientált tanfolyam, ami minden esetben megbízható anyagokkal történik. Hallgatóink mind a gyakorlati képzés, mind a vizsga alatt saját modellel dolgozhatnak. Képzési tervünk kidolgozásakor figyelembe vettük a kéz szakmákra vonatkozó legújabb előírásokat, az új technikai megoldásokat és természetesen a piaci igényeket. Így a nálunk végzett szakemberek bárhol a világon megtalálják számításukat, mint azt rengeteg korábbi tanítványunk is bizonyította.

Jelentkezés feltételei

  • 18. betöltött életév
  • alapfokú végzettség (8 osztály)

Képzés célja

A folyamatos fejlődést elengedhetetlennek tartjuk a kozmetika világában is. Fontos, hogy legalább egy lépéssel vendégeid előtt járj folyamatos megújulással így hatékony kezelésekkel várd őket szalonodban. A képzéseket minden esetben személyre szabottan állítjuk össze a gépvásárlásoknál, a minőségi oktatás elérésért, hogy kizárólag veled foglalkozzunk a képzés időtartama alatt. Megmutatjuk neked a teljes termék és kezelősort és minden fontos technikát, hogy utána vendégednek valóban a legjobbat nyújthasd.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

Képzési tervünk kidolgozásakor figyelembe vettük a kéz szakmára vonatkozó legújabb előírásokat, az új technikai megoldásokat és természetesen a piaci igényeket. Így a nálunk végzett szakemberek bárhol a világon megtalálják számításukat, mint azt rengeteg korábbi tanítványunk is bizonyította.

EUROPASS bizonyítvány a sikeres vizsgát követően igényelhető. Az Europass bizonyítvány egy bizonyítvány-kiegészítő, Európai uniós dokumentum, mely az Európai Unióban elfogadott. Csak a bizonyítvánnyal együtt érvényes és a vizsgaszervező állítja ki.

Adatok

Tanfolyam

Manikűr akril vagy porcelán műkörömépítő kurzus képzés ára:

31.750 Ft

Képzés

Képzési idő:

60 óra (12 óra elmélet és 48 óra gyakorlat)

Jelentkezés feltétele:

  • 18. betöltött életév
  • alapfokú végzettség (8 osztály)

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével