Manikűrös és körömdizájner Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: E/2020/000178

Manikűrös és körömdizájner tanfolyam bemutatása

Tegyél szert versenyképes szakmára, és szerezz államilag elismert MŰKÖRMÖS szakképzésesítést bizonyítvánnyal, ami az OKJ útodja!

Manikűrös és körömdizájner tanfolyamunkkal garantált az elhelyezkedés alkalmazottként és biztos alapot ad egy önálló vállalkozás elindításához.

Jelentkezés feltételei

Érettségi bizonyítvány

Egészségügyi alkalmassági

Képzés célja

A szépészeti szakmára mindig is nagy igény volt, és népszerűsége az elmúlt években sem csökkent. Azonban a szakma elképesztő ütembe fejlődik a különböző divatirányzatok, és a technológiai fejlődés következtében. Megfelelő szakmai ismeretek és készségek hiányában lehetetlen a szépészeti szakmában tartósan elhelyezkedni. Képzésünk naprakész piacképes tudást nyújt, illetve fejlődés orientált szemléletet formál, ami garantálja, hogy professzionális szolgáltatást nyújts szépészeti területen. Alapozd meg velünk jövődet versenyképes manikűrös és körömdízájner képzésünkkel!

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

műkörmös körömdizájner képzés

A manikűrös és körömdizájner a diagnosztizálást követően megtervezi a személyre szabott, innovatív, divatos körömstílus, forma, motívum kialakítását, a hozzá tartozó előkészítő folyamatokat, majd a lezáró műveleteket tartalmazó szolgáltatást, szem előtt tartva a vendég igényeit, egyéniségét, stílusjegyeit.

Az elkészült kezelési tervet IKT eszközökkel rögzíti, betartja a GDPR vonatkozó rendelkezéseit. Összefüggéseiben vizsgálja az alkalmazható technológiák, anyagok, eszközök kiválasztási szempontjait, a munkafolyamatoknak megfelelő alkalmazásukat, szem előtt tartva az egészségmegőrzési szempontokat és a divattrendeket.

Munkája során empatikusan, diszkréten kommunikál, betartja az etikai, higiéniai, munkaügyi, pénzügyi, valamint a munka-, tűz-, környezet-, balesetvédelmi és szakmai szabályokat, szükség esetén alkalmazza a felületi sérülések ellátásának ismereteit. A magasszintű, egészségmegőrzési célú, esztétikai szolgáltatás eredményének szinten tartására tanácsot ad, javaslatot tesz, digitális számlát állít ki az elvégzett szolgáltatásról.

műkörmös tanfolyam győr

Adatok

Tanfolyam

Program azonosítószáma:

10124005

Manikűrös és körömdizájner képzés ára:

179.000 Ft

Belső vizsga díja:

49.000 Ft

Képesítő vizsga díja:

50.000 - 70.000 várhatóan 50 000 Ft – 70 000 Ft, amelynek összege a Független Akkreditált Vizsgaközpontba fizetendő Ft

Képzés

Képzési idő:

6 hónap (550 óra)

Szakmai előkötelezettség:

Nincs

Előírt gyakorlat:

Nincs

Jelentkezés feltétele:

Érettségi bizonyítvány

Egészségügyi alkalmassági

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével