Keresés
Keresés

Mezóterápiás arckezelő kurzus Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: B/2020/005154

Mezóterápiás arckezelő kurzus tanfolyam bemutatása

Tanuld meg te is a  mezopen biztonságos használatát!

A kozmetika egyik leggyorsabban változó területei közé tartozik a dermarollares és dermapenes mezoterápia, mely látványos kezelési eredményeivel szinte minden szakember számára áhított, hiszen a kezelések alatt úraépíti és megfiatalítja a bőrt. A felső hámréteg tűvel való stimulálása a kollagén szintézist is élénkíti.
A kezelési technika végzéséhez ugyanakkor komoly szakmai felkészültség és tudás szükséges, melyet állandóan frissen kell tartani.

Jelentkezés feltételei

  • Kozmetikus végzettség

Képzés célja

A kozmetika egyik leggyorsabban változó területei közé tartozik a dermarollares és dermapenes mezoterápia, mely látványos kezelési eredményeivel szinte minden szakember számára áhított, hiszen a kezelések alatt úraépíti és megfiatalítja a bőrt. A felső hámréteg tűvel való stimulálása a kollagén szintézist is élénkíti. A kezelési technika végzéséhez ugyanakkor komoly szakmai felkészültség és tudás szükséges, melyet állandóan frissen kell tartani.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

Tanfolyamunkon részletesen megismerheted a mezoterápiás hatóanyagokat és azok alkalmazásának módjait, illetve az orvosi tisztaságú hatóanyagok alkalmazási módjait, módszereit.

Az oktatás szintén tartalmaz üzleti és marketing tudnivalókat, költségszámolást a szükséges lövésszámok alapján és minden olyat, mely a vendégszerzéshez, a szolgáltatás bevezetéséhez elengedhetetlen.

A folyamatos fejlődést elengedhetetlennek tartjuk a kozmetika világában is. Fontos, hogy legalább egy lépéssel vendégeid előtt járj folyamatos megújulással így hatékony kezelésekkel és gépekkel várd őket szalonodban.
A képzéseket minden esetben személyre szabottan állítjuk össze a minőségi oktatás elérésért, hogy kizárólag veled foglalkozzunk a képzés időtartama alatt. Megmutatjuk neked a teljes termék és kezelősort és minden fontos technikát, hogy utána vendégednek valóban a legjobbat nyújthasd.

Adatok

Tanfolyam

Mezóterápiás arckezelő kurzus képzés ára:

31.750 Ft

Képzés

Képzési idő:

60 óra (12 óra elmélet és 48 óra gyakorlat)

Szakmai előkötelezettség:

Kozmetikus végzettség

Jelentkezés feltétele:

  • Kozmetikus végzettség

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével