Regeneráló wellness szakember Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: E/2020/000178

Regeneráló wellness szakember tanfolyam bemutatása

A regeneráló wellness szakember folyamatosan képzi magát, figyelemmel követi a világhálón, a továbbképzéseken megjelenő, új kezelési lehetőségeket, technikákat. Idegen nyelvű szakmai anyagokból (írott, képi-, mozgóképi formában) alapszinten tájékozódik, törekszik a nemzetközi trendek megismerésére. Munkáját, fürdőkben, wellness centrumokban, SPA-ban, szépség szalonokban, hotelekben, egészségfarmokon vagy  magánvállalkozóként végzi.

Jelentkezés feltételei

  • Érettségi végzettség
  • Egészségügyi alkalmassági

Képzés célja

A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő sajátítsa el a Regeneráló wellness szakember szakképesítés megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket, készségeket és kompetenciákat.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

Regeneráló wellness szakember képzés

• Ismereteit felhasználva megteremti a regeneráló-, valamint a svédmasszázs, a szépészeti és az aromaterápiás kezelések, módszer specifikus higiénés feltételeit.
• A masszázs megkezdése előtt hitelesen, szakszerűen tájékoztatja a vendéget a masszázs kivitelezésének módjáról és szükség esetén edukálja. Előkészíti a masszázs helyiséget a vendég
fogadására. Kiválasztja a vendég helyes pozícionálásának módját figyelembe véve a vendég egészségi állapotát és az intimitás szabályait.
• Kommunikál a vendéggel a szakmai kommunikáció elemeinek, valamint a helyzet és masszázstechnika függő speciális kommunikációra vonatkozó ismereteinek felhasználásával. Elhárítja
az esetlegesen felmerülő kommunikációs zavarokat.
• Eleget tesz a masszázs szakmában elvárt etikai és titoktartási alapkövetelményeknek, munkáját az adott masszázsfajtának megfelelő etikai előírás szerint végzi.
• Elsősegélynyújtásnál felméri a sérült/sérültek állapotát, biztosítja a baleset helyszínét. Kommunikál a sérülttel/sérültekkel, mentőkkel. Képes a légzés, a keringés és az egyéb életjelenségek vizsgálatára,
szükség esetén újraéleszt, megteszi a megtanult teendőket eszméletvesztés során vérzést csillapít szükség esetén, BLS-t végez.
• Masszőr munkáját az elméleti képzésen megszerzett anatómiai, bőr és belgyógyászati ismeretekre építve kivitelezi.
• A regeneráló wellness szakember munkája során a képzésen megszerzett sokoldalú elméleti tudást a vendéghez igazítva szintetizálja, aktualizálja, a munkájában minőségorientáltan megjeleníti.

Szakszerűen kivitelezi az alakformáló és szépészeti masszázst, valamint: mézcsokoládé-, szárazkefe masszázst, cellulit masszázst fóliázással és köpölyözéssel, frissítő lábmasszázst, székes-irodai masszázst, Hammam masszázst.
• Kiválasztja a köpölyözés kivitelezése során a megfelelő fajtájú és méretű köpölyt, és azokkal hatékony cellulit kezelést valósít meg.
• A székes-irodai masszázs feltételeit, sajátosságait és a masszázs során érintett területeket megnevezi. A masszázs egészségmegőrző, egészségjavító hatását, a vérellátásra, közérzetre, koncentrációra és hatékonyságra gyakorolt hatását az egyéb masszázsfajtákkal összehasonlítja, igény esetén a masszázst megtervezi, szemlélteti. A svédmasszázs fogásait használva, a ruhán keresztül végzett székesirodai masszázst a gyakorlatban kivitelezi.
• A Hammam masszázs speciális feltételeit megvalósítja, indikációit, kontraindikációit gondosan megítéli, a masszázst és annak speciális feltételeit megtervezi, a masszázst kivitelezi.
• Aroma masszázs kivitelezése során kiválasztja a különböző aromaanyagokat a masszázs céljának megfelelően. A masszázs kivitelezése során kiválasztja és felhasználja a kezelés fajtájának megfelelő különböző vivő és aromaanyagokat. Alkalmazza az illóolajok, aromaanyagok, gyógynövények felhasználásának és keverésének szabályait a kezelés során.

Adatok

Tanfolyam

Program azonosítószáma:

09154003

Regeneráló wellness szakember képzés ára:

198.000 Ft

Belső vizsga díja:

49.000 Ft

Képesítő vizsga díja:

50.000-70.000 Ft

Képzés

Képzési idő:

360 óra

Szakmai előkötelezettség:

Nincs

Jelentkezés feltétele:

  • Érettségi végzettség
  • Egészségügyi alkalmassági

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével