Keresés
Keresés

Sminktetováló kurzus – Linea vonal Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: B/2020/005154

Sminktetováló kurzus – Linea vonal tanfolyam bemutatása

Ha tetszik a sminktetováló szakma és gondolkodsz már az elsajátításán, akkor Gyere és tanulj te is nálunk, egy modern és maximálisan felszerelt sminktetováló oktatóközpontban, ahol minden szükséges tudást és tapasztalatot átadunk , hogy belőled is sikeres sminktetováló váljon.

Jelentkezés feltételei

  • Kozmetikai végzettség

Képzés célja

A folyamatos fejlődést elengedhetetlennek tartjuk a kozmetika világában is. Fontos, hogy legalább egy lépéssel vendégeid előtt járj folyamatos megújulással így hatékony kezelésekkel és gépekkel várd őket szalonodban. A képzéseket minden esetben személyre szabottan állítjuk össze a minőségi oktatás elérésért, hogy kizárólag veled foglalkozzunk a képzés időtartama alatt. Megmutatjuk neked a teljes termék és kezelősort és minden fontos technikát, hogy utána vendégednek valóban a legjobbat nyújthasd.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

A sminktetoválás oktatását, a kozmetikai és sminkes tanfolyamok- képzések felépítését hosszú évek tapasztalatai alapján állítottuk össze, hogy így a legmagasabb szinten lehessen a tanulóknak elsajátítani.

Az oktatás szintén tartalmaz üzleti és marketing tudnivalókat, költségszámolást a szükséges lövésszámok alapján és minden olyat, mely a vendégszerzéshez, a szolgáltatás bevezetéséhez elengedhetetlen.

Adatok

Tanfolyam

Sminktetováló kurzus – Linea vonal képzés ára:

254.000 Ft

Képzés

Képzési idő:

60 óra (12 óra elmélet és 48 óra gyakorlat)

Szakmai előkötelezettség:

Kozmetikai végzettség

Jelentkezés feltétele:

  • Kozmetikai végzettség

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével