Szemhéj tetováló kurzus Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: B/2020/005154

Szemhéj tetováló kurzus tanfolyam bemutatása

Ha tökéletesen természetes hatású szemhéjtetoválást szeretnél vendégeidnek varázsolni, akkor gyere el kurzusunkra,hogy megtanuld a technikai megoldást!
A tanultakkal a legtermészetesebb hatású tetoválást tudod elkészíteni. A kurzus különlegességét az adja, hogy a tetoválást egy speciális toll segítségével, kézi módszerrel, egyedi kézmozdulatokkal készítjük.

Jelentkezés feltételei

  • Kozmetikus végzettség

Képzés célja

A folyamatos fejlődést elengedhetetlennek tartjuk a kozmetika világában is. Fontos, hogy legalább egy lépéssel vendégeid előtt járj folyamatos megújulással így hatékony kezelésekkel és gépekkel várd őket szalonodban. A képzéseket minden esetben személyre szabottan állítjuk össze a minőségi oktatás elérésért, hogy kizárólag veled foglalkozzunk a képzés időtartama alatt. Megmutatjuk neked a teljes termék és kezelősort és minden fontos technikát, hogy utána vendégednek valóban a legjobbat nyújthasd.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

A kurzus különlegességét az adja, hogy a tetoválást egy speciális toll segítségével, kézi módszerrel, egyedi kézmozdulatokkal készítjük. Az eljárás során csak a bőr felszínén dolgozunk, ezért ez egy sokkal biztonságosabb eljárás, mint a tetoválás.
Mindehhez elengedhetetlen az elméleti tananyag ismerete is, hiszen ahhoz, hogy tökéletes végeredményt tudjunk biztosítani leendő vendégeidnek, ismernünk kell például a bőr anatómiáját, vagy az eljáráshoz szükséges higiéniai feltételeket.

Az oktatás természetesen kiterjed a gyakorlatra is, ahol lehetőség van az elméleti tananyagot elsajátítani, majd tökéletesíteni az eljárás során alkalmazott technikákat, csakis így válhat belőled kiváló szakember.

Az oktatás szintén tartalmaz üzleti és marketing tudnivalókat, költségszámolást a szükséges lövésszámok alapján és minden olyat, mely a vendégszerzéshez, a szolgáltatás bevezetéséhez elengedhetetlen.

Adatok

Tanfolyam

Szemhéj tetováló kurzus képzés ára:

190.500 Ft

Képzés

Képzési idő:

60 óra (12 óra elmélet és 48 óra gyakorlat)

Szakmai előkötelezettség:

Kozmetikus végzettség

Jelentkezés feltétele:

  • Kozmetikus végzettség

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével