Szemöldök tetováló kurzus – szálas Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: B/2020/005154

Szemöldök tetováló kurzus – szálas tanfolyam bemutatása

Ezt a tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik kis befektetéssel szeretnének új szolgáltatást bevinni kozmetikájukba, stúdiójukba.
A szálas technika, a legtermészetesebb tetoválási forma. Nagyon vékony és élethű szálakat tudunk bele tetoválni a szemöldökbe. Kiegészítve a saját szemöldök szálait egy szép formát kapva. Ez a szálas szemöldök tetoválás napjaink legtrendibb szálazási technikája, különleges és egyedülálló száltechnika, mely tökéletesen illeszkedik a természetes szemöldök szálakhoz. A szálak kócosak, bolyhosak, színezettségükben 3D térhatsásúak, egymáshoz lágyan kapcsolódnak.

Jelentkezés feltételei

Kozmetikus végzettség

Képzés célja

A folyamatos fejlődést elengedhetetlennek tartjuk a kozmetika világában is. Fontos, hogy legalább egy lépéssel vendégeid előtt járj folyamatos megújulással így hatékony kezelésekkel és gépekkel várd őket szalonodban. A képzéseket minden esetben személyre szabottan állítjuk össze a minőségi oktatás elérésért, hogy kizárólag veled foglalkozzunk a képzés időtartama alatt. Megmutatjuk neked a teljes termék és kezelősort és minden fontos technikát, hogy utána vendégednek valóban a legjobbat nyújthasd.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

Az elmélet része a 3D hatás kialakítása a szálazott szemöldök tetoválás során, valamint a finoman elvékonyodó szálak kialakítása.
Kiemelt hangsúlyt fektetünk a mélyreható pigmentológiai ismeretek átadására is. Az elméleti-gyakorlati fázisok párhuzamosan, egymásra ráépülve történnek, hogy a tanulók a tudást a tapasztalat birtokában tudják a legszebb sminktetoválásokat készíteni.

Az oktatás szintén tartalmaz üzleti és marketing tudnivalókat, költségszámolást a szükséges lövésszámok alapján és minden olyat, mely a vendégszerzéshez, a szolgáltatás bevezetéséhez elengedhetetlen.

Adatok

Tanfolyam

Szemöldök tetováló kurzus – szálas képzés ára:

190.500 Ft

Képzés

Képzési idő:

60 óra (12 óra elmélet és 48 óra gyakorlat)

Szakmai előkötelezettség:

Kozmetikus végzettség

Jelentkezés feltétele:

Kozmetikus végzettség

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével