Keresés
Keresés

Virágcsokor és koszorúkötő Képzés

Felnőttképzési Hatóság által elismert Nyilvántartási szám: B/2020/005154

Virágcsokor és koszorúkötő tanfolyam bemutatása

Ezen a kurzuson fantasztikus ötleteket kap arra, hogy virágok segítségével hogyan tudja a saját ízlésének megfelelően dekorálni a teret, legyen szó lakásáról, vagy egy-egy nagyobb rendezvényről, esetleg esküvőről, évfordulóról.

Jelentkezés feltételei

  • alapfokú iskolai végzettség (8 általános iskola)

Képzés célja

A virágkötő egy virágkötő üzemben, különböző szintű virágértékesítési helyeken virágkötészeti tevékenység végzésére alkalmas képzés. Ezt a képzési formát azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akik az elméleti tananyagot képesek egyénileg elsajátítani. Képző intézményünk megismerteti a hallgatókkal a szakmai követelményeket, gyakorlati tematikát, valamint biztosítja a szakmai követelmények elsajátításához szükséges tananyagot, teszteket. Szükség esetén oktatóink további segítséget nyújtanak e-mailben.

Mit fogsz tanulni?

A képzést teljesítők többek között képesek lesznek...

virágkötő képzés

Tanfolyam jellege: szakmai alapozó, felkészítő és kompetencia fejlesztő

a Kurzus alatt megtanulhatja az alapvető csokorkötési technikákat, készíthet ajtódíszt, kézicsokrot, virágtálat, virágfüzért és megtudhatja azt is, mitől friss a virág és vajon melyik évszakban milyet érdemes venni, vagy szedni a mezőkön. Bevezetik a legújabb dekorációs trendekbe és körképet kaphat a különböző kiegészítők használatáról is.

Tematika:

  • növényismeret
  • növénykezelés
  • virágkötészet

Adatok

Tanfolyam

Virágcsokor és koszorúkötő képzés ára:

63.500 Ft

Képzés

Képzési idő:

60 óra (12 óra elmélet és 48 óra gyakorlat)

Jelentkezés feltétele:

  • alapfokú iskolai végzettség (8 általános iskola)

Államilag megszerzett szakképesítéshez, képzési hitel igénybe vehető, 0% -os kamattal. Kérdés esetén keressen bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 240-0803

Jelentkezés

Jelentkezz képzésünkre az alábbi ürlap kitöltésével